lonsdale webáruház, webshop

webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl

Akciós termékek

lonsdale 03774
1. APBT Streetwear Puppy PIT női trikó pink

3.990 Ft
AKCIÓ! - 37%
2.500 Ft

További akciós termékek

Hírlevél


Adatvédelmi nyilatkozat (GDPR)
 

Általános Adatvédelemi rendelet, COOKIE KEZELÉS

Webáruház üzemeltetője:

LDPB Trading Kft.

1106 Budapest Vörösfenyő u 4
Adószám: 23123425-2-42

Webáruház elérhetőségei:

www.apbtstreetwear.hu.

Telefon: +36707721975 vagy +36308899611

Cím: 1107 Budapest Máza u 3

 

Irányelv

Az LDPB Trading Kft. (a továbbiakban Webárúház tulajdonos) létrehozta azokat az adatvédelmi elveket, melyek alapján a legdiszkrétebben és legbiztonságosabban - és a hatályos törvényeknek megfelelően - védi a látogatók és a vásárlók személyes adatait. Ennek megfelelően biztosítjuk látogatóinkat arról, hogy a vásárláshoz vagy regisztráláshoz szükséges adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki, kivéve abban az esetben, ha az adatokat megadó látogató saját maga erre külön engedélyt ad számunkra, vagy ha erről az illetékes bíróság másképp rendelkezik.

 A jelen adatvédelmi szabályzatban foglaltak elfogadásával Ön, mint a Webhely felhasználója hozzájárul ahhoz, egyúttal nyilatkozik arról - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) és b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján -, hogy a LDPB Trading Kft. mint adatkezelő az Ön által megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a jelen adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje.

 

Adatok kezelése

A Webáruház Tulajdonos tiszteletben tartja a Webáruházat látogató felhasználók személyes adatainak védelmét biztosító jogait. A jelen adatvédelmi nyilatkozat alapján Ön eldöntheti, hogy mely adatait adja meg a jelen Webáruházban. A Webáruház Tulajdonos az Ön, a jelen Webáruházban megadott adatait az itt foglaltaknak megfelelően kezeli. Az Ön adatszolgáltatása minden esetben önkéntes. Személyes adatainak megadásakor Ön felhatalmazza a Webáruház Tulajdonos-t, hogy az Ön által megadott adatokat a jelen adatvédelmi nyilatkozattal összhangban felhasználhassa. A Webhelyre történő regisztrációval Ön egyértelműen és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy Önnek a Webáruház Tulajdonos a Webhely témájába illő értesítőket küldhessen, az Ön ezen hozzájárulása önkéntes és a megfelelő tájékoztatás birtokában történt. A Webáruházban elérhető termékek az Ön személyes adatainak megadása nélkül is elérhető. Jelen adatvédelmi nyilatkozat a Webhely oldalairól közvetlenül, bármikor elérhető.

Jelen adatvédelmi nyilatkozat mind a személyes, mind a nem személyes adatok gyűjtésére (pl. személytől független látogatottsági statisztikák készítésére felhasznált adatok) vonatkozik.

Cégünk a Webáruházban kizárólag a vásárláshoz és annak teljesítéséhez szükséges minimális adatokat kéri be a vásárlóitól , legyen az természetes személy vagy nem természetes személy, ezen adatok körébe az ügyfeleink cégadatai – úgy mint cégnév, egyéni vállalkozó esetén név, adószám, cégjegyzékszám, székhely, telephely -, postázási adatai és kapcsolattartási adatai tartoznak bele úgy mint kapcsolattartó neve, kapcsolattartó telefonszáma és kapcsolattartó e-mail címe. Cégünk a Webáruházban és azzal kapcsolatosan, a Webáruházban történő vásárláshoz nem kér, nem tárol és nem dolgoz fel ügyfeleivel, a cégünkkel kapcsolatba kerülő üzleti partnereivel és természetes személyekkel kapcsolatban olyan adatokat, melyek az érintettek családi állapotára, nemére, szexuális irányultságára vagy szexuális életére, faji vagy etnikai származásra utaló adatok, vallási hovatartozására, magánéletére, családi életére, politikai nézeteire, szakszervezeti tagságra, az otthonára, vagyonára, orvosi és/vagy egészségügyi adataira, genetikai vagy biometrikus adataira vonatkozna, ilyen jellegű adatokat cégünk más forrásokból sem szerez be. A pontatlan személyes adatok helyesbítése vagy törlése érdekében minden ésszerű lépést megteszünk és az adatok javítását kérésre elvégezzük. A megadott adatokat az érintett és cégünk közötti kapcsolattartásra használjuk fel, melybe bele tartozik többek között a cégünk szolgáltatásaival kapcsolatos üzleti célú kapcsolattartás, árajánlattétel, tájékoztatás nyújtása, szerződéskötés, szerződéses jogviszony időtartamára vonatkozó kapcsolattartás, az érintett cégünk szolgáltatásainak és termékeinek használatához fűződő kapcsolattartás. Az adatok kezelése cégünk termékeinek, szolgáltatásainak megrendeléséhez és igénybevételéhez fűződő szerződéskötés előfeltétele, melynek során az érintettnek jogában áll személyes adatok helyett nem személyes – például céges – adatokat megadni, de ha és amennyiben nem megfelelő vagy nem valós adatok kerülnek megadásra, a megadott adatok alapján az érintettel való elektronikus úton történő kapcsolatfelvétel nem lehetséges, akkor az a megrendelői szerződés megkötését és szolgáltatások nyújtását akadályozhatja. 

Az ügyfeleinkkel és üzleti partnereinkkel való kommunikáció és együttműködés során cégünk tudomására jutó adatokat üzleti titokként kezeljük, azokat az adott partnertől/természetes személytől való előzetes írásos hozzájárulás nélkül nem adjuk ki harmadik félnek, nem osztjuk meg az adatokat harmadik féllel, nem hozzuk ezen adatokat nyilvánosságra, nem végzünk tudományos kutatásokat az adatokkal, nem kereskedünk ezen adatokkal kivéve ha az adatok átadására hatóság nem kötelezi Cégünket. 

Önnek jogában áll korlátoznia, vagy megtiltania azt, hogy a jelen Webáruházban megadott személyes adatait a Webáruház Tulajdonos felhasználhassa, rögzíthesse. Önnek jogában áll a Webáruház Tulajdonos-tól azt kérnie, hogy személyes adatait a Webhelyről törölje. Kéréseit kérjük a Webhely kapcsolatfelvételi oldalon megtalálható e-mail címen, keresztül jelezze felénk, a beérkező kérésekre a lehető leghamarabb válaszolunk.

A Webáruház Tulajdonos harmadik féllel nem osztja meg a jelen Webáruházban keresztül önkéntesen megadott személyes információkat az adat tulajdonosának az engedélye nélkül. Kivételt képeznek ez alól a mindenkori jogi szabályozásból fakadó kötelező adatszolgáltatások (kormányzati hatóságoknak, idézésnek, bírósági végzésnek megfelelő kötelezettség, stb. esetén).



 

Az üzemeltető a webáruház a használata során a rendelkezésére bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeli, és nem adja ki kívülálló harmadik személy számára, kivéve abban az esetben amennyiben a alvállalkozója számára. (Pl: futárszolgálat), a megrendelés kézbesítéséhez ez szükséges. 



Az információk biztonsága és védelme érdekében minden ésszerű intézkedést megteszünk. A Webáruház Tulajdonos a hozzá eljutott személyes és nem személyes adatokat bizalmas adatként kezeli, melyekre a titoktartási kötelezettség is érvényes. A webhely nem kér a felhasználóktól kényes személyes adatokat, mint például faji vagy etnikai hovatartozással, vallási vagy egyéb meggyőződéssel kapcsolatos információkat, orvosi adatokat, szakszervezeti tagsággal, szexuális irányultsággal kapcsolatos információkat. Az adatokhoz való hozzáférést szigorúan korlátozzuk, hogy megelőzzük a jogosulatlan hozzáférést, az adatok megváltoztatását, illetve jogosulatlan felhasználását.



Amennyiben az adatközlő nem saját személyes adatait adja meg, akkor az adatközlő kötelessége és felelőssége az érintett hozzájárulásának beszerzése.

Az adatkezelés jogalapja: az érintett önkéntes hozzájárulása, illetve az elektronikus kereskedelemi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 13/A. § (3) bekezdése.

Cégünk a Webáruházban profilozást nem végez, nem profilozza a Webhely felhasználóit, látogatóit, a látogatók Webáruházban eltöltött idejük és tevékenységük szerint nem hozunk személyre szóló döntéseket, nem elemezzük a személyes preferenciáit, magatartását vagy beállítottságát. 

 

Az adatok tárolásának helye

Szolgáltató az adatokat a mindenkori székhelyén, illetve a

Webáruházat bérbeadó webtárhely szolgáltató szerverein tárolja.

Az igénybevett szolgáltatásokról szóló számlákat saját számlázó programjával készíti el, ennek megfelelően a számlázáshoz használt adatok az NATURASOFT Magyarország Kft, 1113 Budapest, Bocskai út 77-79. szerverein is tárolódnak a számlák megőrzésének idejét meghatározó törvényben megadott ideig.

A Szolgáltató a kezelt adatok köréhez, azok tartalmához és kockázati szintjéhez mérten a felhasznált informatikai hátteret, jogosultsági szinteket és szervezeti felépítést tekintve is mindent megtesz az adatok védelme és biztonságos tárolása érdekében.
 

 

 

 

 

A regisztráció törlése

Természetesen lehetővé tesszük látogatóink, vásárlóink számára a regisztráció és az azzal járó előnyök visszamondását, melynek módja a következő:
Az elérhetőségeink (kapcsolat) oldalon megadott ügyfélszolgálati e-mail címen, vagy egyéb elérhetőségeink valamelyikén kérjük jelezze ez irányú szándékát.
Ezek után kérésére töröljük minden adatát rendszerünkből, arról másolatot nem készítünk és megszüntetjük Ön felé az összes direkt kommunikációs csatornát.

 

 

 

 

 

Regisztrációs adatok megújítása

 

Rendszerünk lehetőséget ad adatainak változása esetén az adatok javítására. Az adatok megváltoztatásra a Webhelyre történő bejelentkezést követően kerülhet sor. Vagy adatmódosítási igényét jelezze felénk elérhetőségeink (kapcsolat) oldalon megadott ügyfélszolgálati e-mail címen, vagy egyéb elérhetőségeink valamelyikén és mi javítjuk adatait.



Cookie kezelés és beépülő külső szolgáltatások

A webáruház böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítésre statisztikai célokból. (IP cím, látogatás időtartama, stb). Ezen adatokat az üzemeltető kizárólag jogilag hitelesen indokolt, és alátámasztott esetben adja át a hatóságok részére. A szolgáltatás igénybevételéhez cookie-k engedélyezése szükséges. Amennyiben nem szeretné engedélyezi a cookie-k használatát, letilthatja a böngészője beállításaiban. Cookie-k tiltása esetén a szolgáltatás bizonyos elemei csak részben, vagy egyáltalán nem használhatóak. A cookie egy olyan fájl, amelyet a szerver küld a felhasználó böngészőjének, és amelyet a felhasználó számítógépe tárol. A cookie-ban személyes adat nem kerül tárolásra. A megrendelés folyamán rögzített adatokat az üzemeltető a megrendelés teljesítéséhez használja fel. Az egyes informatikai rendszerek által, a webáruház oldalain leadott megrendelésből készült számla adatai a rendelés leadása folyamán megadott adatokkal rögzítésre, és tárolásra kerülnek a hatályos számviteli törvényben meghatározott időszakra. A webáruház böngészése illetve a regisztráció folyamán biztosított hírlevél feliratkozás során megadott adatokat az üzemeltető bizalmasan kezeli, leiratkozás kérhető a megadott elérhetőségek valamelyikén. Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban. .

A megrendeléssel kezdődő eljárás során a 2011. évi CXII. törvény rendelkezései az irányadók, a szolgáltató adatvédelmi nyilatkozata a honlapon érhető el


 

 

 

Webáruház bérbeadó

Bolthely.hu Kft

3300 Eger Pacsirta út 10/b

Adószám: 14591385-3-10


Jogorvoslat


Jogorvoslati lehetőség: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
Székhely: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c
Postacím: 1530 Budapest, Pf.: 5.
Telefon: +36 (1) 391-1400
E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu

A jelen adatvédelmi tájékoztató elkészítése során figyelemmel voltunk az alábbi jogszabályokra:
A természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS (EU) 2016/679 RENDELETE (2016. április 27.)
2001. évi CVIII. törvény – az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről (főképp a 13/A. §-a)
2011. évi CXII. törvény – az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról (a továbbiakban: Infotv.)
2008. évi XLVII. törvény – a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmáról;
2008. évi XLVIII. törvény – a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól (különösen a 6.§-a)
2005. évi XC. törvény az elektronikus információszabadságról
2003. évi C. törvény az elektronikus hírközlésről (kifejezetten a 155.§-a)
16/2011. sz. vélemény a viselkedésalapú online reklám bevált gyakorlatára vonatkozó EASA/IAB-ajánlásról
A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság ajánlása az előzetes tájékoztatás adatvédelmi követelményeiről
Az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete (2016. április 27.) a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról.

Készült: 2018.05.16. Budapest


Tájékoztatjuk, hogy az www.apbtstreetwear.hu  webáruházat csak a fentiek elfogadása esetén használhatja!


Bevásárlókosár

Facebook

Termék ajánló



Webáruház készítés és bérlés

0.0528 mp


webáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
lábléc